İnşaat Firmalarının Yazılımdan Bekledikleri Özellikler Nelerdir?

Gayrimenkul Satış Crm Programı

Yapı ve inşaat sektöründe büyük rekabet olmasının nedenleri arasında, her geçen gün firmaların kendini geliştirmesi ve müşteri taleplerine öncelik vermesinden kaynaklanmaktadır. Bu nedenle, müşteri görüşmeleri, finans ve raporlama faaliyetlerini tek çatı altında toplayan bir program tüm firmaların ihtiyacı haline gelmiştir. Böyle bir ihtiyacın farkında olan Yapısoft, detaylı bir çözüm aracı olarak inşaat satış CRM yazılımını geliştirmiştir. Kurumsal faaliyet yürüten inşaat firmalarının ihtiyaç duyduğu hizmet ve müşteri başarısını sağlayacak özelliklere sahip olan program, arşiv ve veri işleme özelliği bulunmaktadır.

İnşaat Firmalarının Yazılımdan Bekledikleri Özellikler Nelerdir?

İnşaat firmalarının öncelikli olarak beklentileri arasında olan satış odaklı çalışma stratejilerinin oluşturulması için, müşteri ile temasa geçilme durumu ve görüşme detaylarının tamamen analiz edildiği bir yazılıma ihtiyaç duyulmaktadır. Yapısoft tarafından tasarlanan gayrimenkul satış CRM programı ile müşteri ile yapılan tüm görüşme detayları arşivlenebilmekte, görüşme sırasında alınan notlar bir sonraki görüşme ya da temas öncesinde müşteri temsilcisine yardımcı olmaktadır. Müşteri ile yapılan görüşme performanslarının da değerlendirilebileceği bir yazılım yapısına sahip olan CRM programı, satış stratejilerinin belirlenmesi ve yönlendirilmesi için fayda sağlamaktadır. İnşaat firması olarak finansal raporlama ihtiyaçlarının da aynı program alt yapısı içinden incelenebildiği hatta muhasebesel hareketlerin ve müşteri ödemelerin takip edilebildiği bir platform sunulmaktadır.

İnşaat Firmalarının Strateji Geliştirmesinde Verinin Önemi

Bir ürün ya da hizmet satışının hedefe dönük ve başarılı bir şekilde yapılabilmesi için öncelikli olarak, hedefin ihtiyaçları bilinmeli, eğer ihtiyaç karşılanıyorsa da ilişkili ihtiyaçlar yaratılmalıdır. Bu tür bir strateji geliştirilebilmesi için de müşteri davranışlarına hakim olunması gerekmektedir. Yapısoft olarak hazırlanan yazılım ile müşteri davranış, mali yapı, ihtiyaç ve hassasiyetleri hakkında detaylı bir veri oluşturarak, ihtiyaç duyulan satış başarısını şansa bırakmazsınız.