Gayrimenkul Crm Yazılımı YAPISOFT

Gayrimenkul Crm Yazılımı

Kurumsal şirketlerin en önemli özellikleri arasında, faaliyetlerin ve süreçlerin belirli bir plan dahilinde ve kayıt altında tutulması yer almaktadır. Böylelikle yapılan faaliyetler, müşteri görüşmeleri ve detayları arşivlenerek ciddi bir şirket altyapısı ve veri tabanı oluşturulmaktadır. Bu tip faaliyetler Türkiye’nin en dinamik sektörü olan inşaat ve gayrimenkul alanında bulunan şirketler için ayrı bir önem taşımaktadır. Bu tip iş ve süreçlerin takibi için Yapısoft olarak, gayrimenkul CRM yazılımı hazırlayarak, ihtiyaç duyulan faaliyetleri yerine getirmekteyiz.

Gayrimenkul CRM Yazılımı Nedir? Nasıl Bir Hizmet Sunmaktadır?

Yapısoft tarafından hazırlanmış olan gayrimenkul CRM yazılımı, proje yönetimi, satış, müşteri ilişkileri ve randevu takibi gibi faaliyetlerin yapılmasını ve kayıt altına alınmasını sağlamaktadır. Gayrimenkul sektöründe projenin ilerleyişi hakkında bilgileri kayıt altına alırken, dairelerin durumu ve satışları hakkında da anında bilgilere erişebilirsiniz. Yazılım sayesinde daire satışlarını 2 boyutlu görsel üzerinde gerçekleştirme imkanına da sahip olacaksınız. Gayrimenkul şirketleri için en önemli nokta olan, müşteri ilişkileri ve takibi konusunda Yapısoft gayrimenkul CRM yazılımı gereken arşivleme ve takvim altyapısını sağlamaktadır. Arşivleme işlevinin yanında, randevuların organize edilerek notlar ve görüşülen konular hakkında depolama şansı sunmaktadır.

Gayrimenkul CRM Yazılımı Bir İnşaat Şirketi İçin Neden Gereklidir?

Gayrimenkul işleri çok geniş çaplı, takibi ve planlaması özenli olması gereken organizasyonlardır. Yapılan iş insanların beğenisine ve konforuna dönük olması nedeniyle, disiplinli bir şekilde ele alınarak, süreç takibinin düzgün yapılması gerekmektedir. Bu takip edilen süreçler neticesinde oluşan ürün satışı da, müşteri talepleri ve geçmiş görüşmelere görüş oluşturulacak satış stratejisi üzerinden sonuçlandırılmaktadır. Yapısoft gayrimenkul CRM yazılımı, tüm bu durumlara cevap veren, organizasyon takibi ve müşteri memnuniyetini sağlayacağınız verileri depolayan ve hedeflenen satışı yapmanıza olanak sunan bir sistemdir.