İnşaat ve Konut Crm Programı Nedir?

İnşaat ve Konut Crm Programı Nedir?

            Konut crm programı İnşaat firmaları için hazırlanmış bir yazılımdır. İnşaat firmalarının günümüz şartlarında işlemlerini yürütmek ve ilgili konulara aynı anda hakim olabilmek çok zordur. Müşteri takibi satış takibi gibi konular büyük zaman ayırmayı gerektirir. Fakat şirketlerin buna ayırabilecek vakti genellikle yoktur. Bu yazılım kullanıldığı takdirde operasyonlara daha az zaman ayırarak zamandan tasarruf edilmesi mümkündür. Yazılımın hangi firmadan satın alındığı performans açısından çok önemlidir. Bu anlamda Yapısoft markası ön plana çıkmaktadır. Yapısoft markası size sıfır donanım maliyeti, yenilikçi ve güvenli alt yapı ve her platformdan erişim ayrıcalığı sunmaktadır. İnşaatınızı yönetmekte farklı bir boyut arıyorsanız crm yazılımı sizin için biçilmiş kaftandır. Yazılım ile başka neler yapabileceğinizin ayrıntıları yazımızın devamında yer almaktadır.

İnşaat ve Konut Crm Programıyla Neler Yapabilirsiniz?

Yapısoft Crm Programıyla dilediğiniz anda proje bilgilerinize ulaşabilirsiniz. 2D satış sistemi sayesinde proje görsellerini sisteme dahil edip görseller üzerinden satışlarınızı yapabilirsiniz. Müşterilerinizi sisteme kaydedip kolayca raporlayabilirsiniz. Müşteri randevuları oluşturup bu randevuları takip edebilirsiniz. Tahsilat yönetimi, gider yönetimi ve ayrıca evrak yönetimi yapabilirsiniz. Toplu SMS sistemiyle satışlarınıza ivme kazandırabilir, Web sitenizi sisteme entegre edebilirsiniz. Proje satış raporlarınızı ve satış temsilcilerinizin satış raporlarını yönetebilirsiniz. Yapacağınız bu işlemlerin hepsi için aynı zamanda online ya da yerinde destek alabilirsiniz. Konut crm yazılımı size bir yazılımdan daha fazlası olmayı vaad etmekte ve vaatlerini mükemmeliyetçi yapıyla gerçekleştirmektedir.

Konut Crm programıyla teknolojinin getirdiği yenilikleri işinize entegre ederek işlerinizi kolaylaştırabilir ve programın yapacağı işleri yapması gereken eleman maliyetlerinden kurtulabilirsiniz. Sanal bir asistana benzetilebilecek bu programla işlerinizin ne kadar basitleşeceğine inanamayacaksınız. Yapısoft ‘un programının ayrıcalıklarından yararlanmak için web sitesini ziyaret edebilir, doğrudan iletişime geçebilir ve demo talebinde bulunabilirsiniz.