Konut Crm Yazılımı

Müşteriye verilmesi gereken hizmetlerin eksiksiz ve tam zamanında olmasını sağlayan konut crm yazılımı, müşterilerle ilgili özel notların alınmasına ve tekliflerin profesyonel bir şekilde hazırlanmasa yardımcı olur. Satış sürecini hızlı bir şekilde takip edebilen personel, proje yönetimi hakkında da eksiksiz bilgiler edinir. Belirlenen hedeflerin en iyi şekilde hayata geçirilmesi için etkili çözüm önerilerini ve doğru yöntemler sunan Yapısoft crm yazılımları, düşük maliyetlerle verimli sonuçların ortaya çıkmasını sağlar.

Büyüme Hedefi Olan Şirketlere Özel Hizmetler

Sıfır donanım maliyetine sahip olan crm çalışmaları, yenilikçi ve güvenli bir altyapı sistemi içinde sunulur. Yapısoft destek sistemi sayesinde yaşanacak maliyet avantajları, işlerin geliştirilmesi için özel olarak kullanılır. Program içeriğinde yer alan farklı menü seçenekleri sayesinde müşteri yönetiminin yanı sıra;

– Tahsilat ve gider yönetimi,
– Müşteri teklif ve evrak yönetimi,
– Müşteri görüşme raporları
– Sanal santral ve toplu SMS entegrasyonu sağlanabilir.

Finansal işlemlerde cari hesapların doğru bir şekilde takip edilebilmesi, alacak ve ödemelerin planlanmasına, yaşanacak gecikmelerin erkenden fark edilmesine ve risklerin doğru bir şekilde önceden görülmesine yardımcı olur. izden yararlanabilirsiniz.

Ortak Bakış Açısını Geliştiren Müşteri Odaklı Sistemler

Konusunda deneyimli crm yazılımı yapan Yapısoft ekipleri, mevcut sistemlerin şirket prensipleriyle uyumlu olması için çalışır. Kesintisiz olarak sunulan online hizmetler, müşteri talepleri dikkate alınarak tamamlanır. Konut ve gayrimenkul şirketlerinin sundukları ürün ve hizmetlerin; doğru zamanda, doğru müşteriye, en cazip fiyat teklifi eşliğinde sunulmasını sağlayan crm yazılımları, mevcut müşterilerle yakın ilişkiler kurulmasının yanı sıra yeni müşterilerin kazanılmasına da yardımcı olur.

Müşteri hizmetlerinde gelinecek en ideal nokta kısa zamanda bir standart olarak algılanır ve bu durum müşterilerle kurulacak iletişimin kalitesinin artmasında da etkili olur. Şirket web siteleriyle entegre olan Yapısoft crm çözümleri, müşteri kayıtlarının otomatik olarak alınmasını sağlar.