İnşaat Tahsilat Programı

İnşaat Tahsilat Programı

İnşaat ve gayrimenkul şirketlerinin gelir – gider ve tahsilat işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirmelerine yönelik geliştirilen tahsilat programları bulunmaktadır. İnşaat şirketlerinin, tüm finansal kayıtlarını takip edebileceği, satış ve tahsilat süreçlerini düzenli ve bir şekilde yönetebileceği imkanlar sunan tahsilat programları, şirketlerin iş takiplerinde büyük bir rahatlık sağlamaktadır.

İnşaat ve gayrimenkul şirketleri; inşaat tahsilat programı kullanmak suretiyle; tüm finans, gelir – gider ve tahsilat işlemlerini rahatlıkla yönetebilecekleri bir fırsat elde etmiş olmaktadırlar.

İnşaat Tahsilat Programı Nedir?

Tahsilat programı, inşaat şirketlerinin finans, gelir – gider ve tahsilat işlemlerini düzenli ve kolay bir şekilde takip etmelerini sağlayan bir yazılımdır. Tüm gayrimenkul şirketleri için uygun bir yazılım olan tahsilat programı ile tahsilatla ilgili tüm finansal işleyişler kontrol altına alınabilmektedir.

Tahsilat, gelir – gider ve belge yönetimini kontrol altında tutmak isteyen inşaat şirketleri, müşterilerinden yapacakları tahsilatları tarihsel olarak planlayabilir, alacaklarını takip edebilir ve gecikme durumlarını detaylı olarak inceleyebilirler. Satış ve satış sonrasındaki evrak takip işlemlerini ilgili ekranlar aracılığıyla sürdürebilirler. Müşteri evraklarının sistem üzerinde online kalmasını sağlayarak, proje belgelerini proje bazlı olarak yükleyebilir ve istedikleri yerden erişim sağlayıp yazdırabilirler.

Yapısoft tarafından geliştirilen Finans ve Belge Yönetimi yazılımı, inşaat sektörünün gelir – gider hareketleri ve tahsilat süreçleri göz önünde bulundurularak geliştirilmiş ve şirketlerin bu yöndeki tüm ihtiyaçlarına çözüm sunan bir yazılımdır. Yapısoft Finans ve Belge Yönetimi yazılımı ile gayrimenkul şirketleri; tüm gelir, gider ve tahsilat işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilirler. Yazılımla ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşmak için,  www.yapisoft.com web sitesi ziyaret edilebilir.

İnşaat Tahsilat Programının Önemi

Tahsilat programı kullanan inşaat şirketleri, iş süreçlerini daha pratik ve hızlı bir şekilde gerçekleştirme fırsatı bulduklarından dolayı, sektör içinde daha avantajlı bir pozisyona sahip olmaktadırlar. Tüm inşaat şirketlerinin rahatlıkla kullanabileceği şekilde geliştirilmiş olan tahsilat programı ile şirketlerin, iş takiplerinde ve zaman planlaması konusunda büyük avantaj elde etmelerinin yolu açılmış olmaktadır.