İnşaat Müşteri Kayıt Programı

İnşaat sektörünün dijital ortamda evrak yönetimini yürütmesi, finans takibini ve müşteri kazanımlarını kayıt altına tutması için oluşturulan yazılımlara müşteri programları adı verilmektedir. Bu programlar yazılımsal anlamda CRM yönetimi olarak bilinmektedir. Bu programın temel anlamda özellikleri şunlardır:

Finans Takibi

Program üzerinden satış ve pazarlama işlemlerinden elde edilen kar ya da zararlar, mali oranlar ve inşaat projelerine yönelik olarak yürütülen finansal kampanyalar ve bunların tabloya etkisi çok rahatlıkla takip edilebilmektedir.

Satış Ve Pazarlamanın Kayıt Altında Tutulması

Programın sunduğu en temel özelliklerden bir diğeri de satışların kayıt altına alınarak inşaat müşteri programı aracılığıyla tüm satış rakamlarının net olarak elde edilmesi ve bunların değerlendirilmesi mümkün olmaktadır.

Evrak Yönetiminin Yürütülmesi

Program arşivleme özelliği de taşımaktadır. Bu özelliğiyle her anlamda geçmiş yıllardaki tüm satış rakamlarının bu yılki satış rakamlarıyla olan karşılaştırmalı analizlerinin yürütülmesi, inşaat projelerine yönelik dosyalama ve arşivleme çalışmaları, mali arşivlemenin düzenli olarak yapılması gibi birçok işlemlerin çok kısa sürede tamamlanmasına yönelik uygulamadır.

​​​​​​​            Uygulamanın tüm bu özellikleriyle müşterilerine yönelik olarak inşaat şirketlerinin her açıdan kendi kendini denetleyebilmesi ve müşteri geri kazanımını takip edebilmesini sağlayabilmesi bakımından en önde gelen program olmasını sağlar. Bu sağladığı temel özellikler yönünden de son derece öne çıkan yazılım özelliğini sunarak sunmaya devam ettiği en temel hususlar doğrultusunda tamamen profesyonel bir yaklaşıma yer verir, başarılı bir takip yönetimi ortaya koyar.