Konut Satışlarını Nasıl Hızlandırabilirsiniz

Konut Satışlarını Nasıl Hızlandırabilirsiniz

Kurumsal yapıya sahip şirketlerde en önem verilen departmanlar arasında, müşteri ilişkileri ve muhasebe bölümü yer almaktadır. İki bölümde de, bir şirketin geleceğini doğrudan ilgilendiren konular üzerinde çalışma yürütülmektedir. Bu durum emlak sektörü için de aynıdır. Rekabet koşullarında en önemli gereksinim olan, müşteri ve muhasebe verileri, konut satış işlerinde de önem arz etmektedir.

Konut Satışlarını Etkileyen Faktörler?

Konut satışları, müşterinin alım gücü ile doğrudan alakalı gibi görünse de, şirketler açısından bu durum sadece maddiyatla alakalı değildir. Emlak sektörünün tecrübeli yazılım firması olan www.yapisoft.com, müşteri ilişkilerinin arşivlerini tutan, görüşme detaylarını not alan bir özelliğe sahip konut satış crm ile, aynı zamanda müşteri ödeme bilgilerinin de arşivlendiği muhasebesel bir veri tabanı oluşturmuştur. Bu şekliyle emlak satış sektöründe birebir müşteri odaklı bir analiz imkanı sunarak, satışların müşteriye göre özel bir çalışma yapılmasına imkan vermektedir.

Hızlı Konut Satışı İçin Yeni Yazılım

Müşterilerin muhasebesel kayıtlarını tutarak, gelir arşivlemesi yapan yazılım, müşteri görüşmeleri için de arşivleme yapabilmektedir. Arşivlenen bu görüşmelerle alakalı olarak notlar alınmasına imkan sağlayan konut satış yazılımı, kronolojik olarak görüşme aşamaları hakkında bilgi veren portföy dosyaları hazırlar. Bu şekilde müşteri portföyü oluşturulması, güncel kampanya ve fırsatlardan faydalanarak konut sahibi olmayı düşünen ve şirketiniz ile irtibata geçmiş müşterilerle, iletişim kurmanız için veri tabanı oluşturur. Bu şekilde konutlar müşteri ihtiyacı ve maddi olanaklarına göre sağlıklı ve hızlı bir şekilde satılmış olur.