Konut Satış Yazılımı

Konut Satış Yazılımı

Konut satış yazılımı, aracıların gerçek zamanlı sorulara kişisel olarak cevap vermesi ve emlak kampanyaları boyunca potansiyel müşterilere ulaşmasını sağlayan yazılımdır.
Son teknoloji konut satış yazılımı, her soruya gerçek zamanlı, ajans destekli yanıtlar sağlayan, kullanımı kolay ve son derece uygun bir platformdur. Her yanıt sadece en alakalı bilginin gönderilmesini sağlamak için özelleştirilebilir. Konut satış yazılımı hakkında bilgi almak için bize başvurabilirsiniz.

Veri Tabanını İzleme

Ürün katları yükseltildiğinde, konut satış yazılımı aracılara gelişmiş veri analiz hizmetleri sunmaktadır. Verilerin toplanması ve bölümlenmesini otomatik olarak gerçekleştirilir ve satış ekibine, satış yapmak isteyen nitelikli ev sahiplerinin bilgilerinin sürekli akışı sağlanır.

Uygulama Olarak Konut Satış Yazılımı

Gayrimenkul muayene uygulaması ile satışa açık konutların bilgi akışı kolaylaştırılır, uygulama;

-Kolay takip için katılımcıları izler, hazır bir katılımcı listesi ile denetimleri basitleştirir, bir düğmeye dokunarak satış sözleşmeleri gönderir, denetimden sonra anlık satıcı raporları gönderir.
-Eksiksiz bir konut satış yazılımı, her kampanyada her potansiyel müşterinin zahmetsizce yararlanmasını sağlar.

Konut Satış Yazılımı Faydaları:

Her cihazdan her zaman, her yerde erişim mümkündür. Sezgisel kullanıcı arayüzü seçeneği bulunur. Sektör lideri, tam entegre ek uygulamalar mevcuttur. Her ekranda zengin bilgi seçenekleri ile bilgiye kolay ulaşma mümkündür. Riskten kaçınmak ve müşteri hizmetlerini geliştirmek için uygun iş akışları avantajı bulunmaktadır.

Amaca uygun programlama aralığı; her kuruluşun farklı amaçları olabilir, bu yüzden farklı ihtiyaçlara cevap vermek adına, mülk satış yazılımı farklı taleplere uyacak şekilde tamamen ihtiyaca göre şekillendirilebilir.

Hızlı erişim imkanı; Aynı sistemdeki finansal kiralama, mülk idaresi ve muhasebesini de yöneterek zaman ve emeğin çoğalmasını önlenebilir. Ve konut satış yazılımı bulut tabanlı olduğundan, verilere istenildiği zaman, istenilen yerden erişilebilecektir.

Konut satış yazılımı, başvuru sahiplerinden ve kiracılardan tam finansal raporlama ve müşteri hesaplarına kadar işlemleri öğrenerek, tüm yönleriyle daha iyi anlatabilmek için eksiksiz bir raporlama paketi sunar.

Gayrimenkul satış yazılımımızın temel özellikleri

Başvuru sahipleri ve olası kiracıların karşılaştırılması özelliği, satıcıları ve mal sahiplerini karşılaştırma özelliği, raporlama ve yönetim bilgilerini saklama özelliği, süreç yönetimi ve kayıt tutma özellikleri bir konut satış yazılımının temel özellikleridir. Daha fazla bilgi için, www.yapisoft.com adresini ziyaret edebilirsiniz