Konut Satış Müşteri Programı

Konut Satış Müşteri Programlarımız 

Yapısoft güvencesi farkıyla ortaya çıkardığımız konut satış müşteri kayıt programı ile artık potansiyel müşterilerinizin tam listesini çıkarıp bu plana balı olarak inşaat alanlarının sınırlarını çizebilirsiniz. İnşaat şirketleri ve firmaları ile ortaklaşa yürüttüğümü çalışmalar ile müşteri memnuniyetini ve olumlu geri dönüşlerini çok daha ileri bir noktaya taşıyoruz. Size sunduğumuz kayıt programları ile önünüze görerek, hedef kitlenizi belirleyerek konut sayısı konusunda ön bilgilendirme derecelerine sahip olabilirsiniz.

Müşterilerinizi kayıt ettiğiniz program vasıtası ile iletişim konusundaki aksamalar da sona erecek. Artık kaç müşteri ile hangi zaman dilimlerinde ne kadarlığına çalıştığınızı an be an takip edebilecek; satış işlemlerini profesyonel ve hızlı bir şekilde yerine getirebileceksiniz. Programımızın hizmetleri arasında pazarlama seçenekleri de mevcut. Tam bir fiyat listesi ve müşteri karşılaştırması yapan programımız ile denetimli, kontrollü ve sonuç odaklı çalışmalara imza atabilirsiniz. Rapor analizleme kısmı da bulunan program ile kampanyalara ayırdığınız bütçelerin kontrolünü yapıp kar- zarar dengesini şirket çıkarlarına uygun hale getirme şansınız da bulunuyor.

Müşterilerimize Sağladığımız Program Avantajlarımız 

Firmamızın bir hizmeti olan müşteri kayıt programı herkesin anlayabileceği bir şekilde basit ve anlaşılır bir yazılıma sahiptir. Bilgisayarlardan kolaylıkla yönetilebilir. Böylece size ait inşaat firmanızın rakamsal istatistiklerini gün be gün takip edebilir; müşterilerinizle olan iletişimlerinizi bu programın size sağladığı kolaylıklar ile uygun hale getirebilirsiniz. Son yıllarda oldukça yaygın bir kullanıma açık olan kayıt programımız satışa açılmıştır.