İnşaat Ve Konut Satış Stratejileri

Konut Satışı Nasıl Daha Hızlı Hale Getirilir

Konut satışı yapan firmalar için müşterilerle yapılan ilk görüşme ve sonrasının kaydının tutulması çok önemlidir. Çünkü tanıtım yapılan her müşteri ilk gelişte konut almaz, o yüzden bu müşterilerin kaydının tutulup daha sonra kampanyalar hakkında bilgilendirilmesi konutun satışının kolaylaşması açısından çok önemlidir. Bu yüzden müşterilerin kaydının çok kolay bir şekilde tutulması ve istenildiğinde bu kayıtlara ulaşılabilmesi için konut satış crm yapısoft tarafından yapılmıştır. Bu program konut satışı yapan firmalara birçok avantaj sağlamaktadır.

Konut Projelerinin Kolay Satılmasını Sağlayan Yazılım!

Konut satış programının inşaat firmalarına sağladığı avantajlar ile konut satışları daha hızlı ve kolay bir şekilde yapılmaktadır. Konut satış programı sayesinde satışını yaptığınız tüm dairelerin metrekare bilgileri gibi özelliklerini bunun yanında tüm görsellerini de sisteme yükleyebilir ve müşteri ile görüşme yaptığınız sırada kolay bir şekilde açarak müşteriye sunum yapabilirsiniz.

Randevu verdiğiniz tüm müşterilerin randevu tarihlerini hatırlatıcıya kaydedebilir ve randevu ile ilgili bütün notlarınızı buraya girebilirsiniz. Konut ile ilgili olan bütün giderlerinizi sisteme girerek maliyet analizi yapabilirsiniz. Sattığınız dairelerin sayı ve toplam gelir raporlarına bakabilirsiniz. Bünyenizde çalışan bütün satış temsilcilerinin satış raporlarını sistemde görebilirsiniz. Müşteri ile yaptığınız randevu ve satış görüşmelerini programa kaydedebilirsiniz. Teklif sistemi ile müşterilere sunacağınız teklifleri hazırlayabilir ve yazıcıdan çıktısını alabilirsiniz. Web sitesi sistemi ile sitenizi programa kaydedip, siteniz üzerinden form dolduran tüm müşterileri görebilir ve sonrasında bilgilendirme için arayabilirsiniz. Sizi arayan müşterilerin bilgisine otomatik olarak ulaşabilirsiniz. Bilgilendirme yapacağınız müşterileri kategorize edip toplu mesaj gönderebilirsiniz. Yapılan tahsilatları programa kaydedip raporlama yapabilirsiniz. Program ile ilgili herhangi bir sorun yaşadığınızda ya da merak ettiğiniz bir şey olduğunda destek bölümünden bilgi alabilirsiniz.