İnşaat Satış Programı Nedir

İnşaat Satış Programı Nedir

İnşaat CRM Programının Önemi

İnşaat şirketlerinin işlerini oldukça kolaylaştıran bir yazılım olan inşaat satış programı ile satış öncesi veya satış sonrası süreçleri kontrol altına alabilirsiniz. İnşaat satış programı ile pazarlama, kampanya, çağrı merkezi ve satış işlemlerini kolayca kontrol edebilir, gerektiğinde önemli analizler yapabilirsiniz. İnşaat CRM programları ile pazarlama planları hazırlanır, hedef kitleye en iyi şekilde ulaşılır. İnşaat CRM yazılımları ile fırsatları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Projeleriniz devam ederken müşteri segmenti belirlenir, potansiyel müşterilere ulaşılır ve müşteri ihtiyaçlarına göre inşaat alanları yaratılır. İnşaat CRM programları ile fırsatlar takip edilerek müşterilerin satın alma alışkanlıklarına göre satış yapılır. Ayrıca projeleriniz daha şema halindeyken potansiyel müşterilerinize ulaştırılabilir. Böylece; müşterilerinizin inşaat alanına gelmeden bilgi sahibi olması sağlanır. Bununla birlikte; İnşaat CRM programlarında SMS, telefon, sosyal medya, e-posta gibi iletişim araçları bulunduğundan müşteri ile kolayca iletişim kurulabilmektedir. Ayrıca CRM programı web siteniz ile entegre halinde çalıştığından web siteniz üzerinden gelen müşteri formları CRM programlarına kolayca aktarılmaktadır. İnşaat CRM programı ile sosyal medya gibi dijital pazarlama araçları da etkin şekilde kullanılarak pazarlama faaliyetinde bulunulabilir. Sistemde yer alan satış bölümü ile de projenin teknik detayları takip edilebilir, satılacak ve satılan binaların incelemesi yapılabilir. Satış modülü satış öncesindeki ve sonrasındaki tüm görüşmeleri kayıt altına alarak kaliteli veri tabanının oluşmasına yardımcı olur.

Yapı Soft İnşaat CRM Programı

YAPISOFT ile inşaat ve  gayrimenkul sektörünün ihtiyaçları göz önüne alarak oluşturduğu CRM programı ile inşaat projelerinizi takip edebilir, pazarlama ve satış faaliyetinde bulunabilirsiniz. İnşaat şirketlerinin işini oldukça kolaylaştıran CRM uygulamasını satın almak için sizler de bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Daha fazla bilgi ve YAPISOFT ile ilgili ayrıntılar için

0850 441 4 441 arayın ya da www.yapisoft.com ‘a tıklayın…