İnşaat Satış Ofisi Programı

İnşaat Satış Ofisi Programı

Günümüz de firmalarda yapılan stok giriş ve çıkış işlemlerini en hızlı şekilde yapabilmek için satış ofis programı kullanmak artık ihtiyacın dışında bir zorunluluktur. İnşaat sektöründe de bu giriş ve çıkışlara ait detaylı bilgileri tek tuşa basarak görmek yapılan işlerde kolaylık sağlayacaktır. Bu program Gayrimenkul, konut ve inşaat şirketlerine finansal kaynaklarını ve müşterilerini görebilecekleri ve tüm satış süreçlerini yönetebilecekleri bir uygulamadır.

İnşaat  Satış Ofisi Programı Neleri İçerir?

– İnşaat satış ofisi programı, gelişmiş raporlama özelliklerine sahip olduğundan kullanıcılar kararlarını bu verilere göre aldıklarında, önlerini görebilecekler ve ticari kararlarını daha doğru verebileceklerdir. Bu görüş arkasından, ticari işlerde yüksek kar oranını getirecektir.
– Ticari işletme, stok verilerini girmek kolaylaşacak ve bu veriler ayrıntılı bir şekil de takip edilebilecektir.
– Stok kayıtları  ve stok takip verileri hatasız bir şekilde tutulabilecektir. Stok miktarının hesaplanması bir tuşa basmakla mümkün olabilecektir
İnşaat satış ofisi programı ile müşteri temsilcileri oluşturulup, onların satışlarını göre görüşme programları izlenebilir, yeni görüşmeler atanabilir.
– Müşterilerden yapılacak olan tahsilatların tarihe dayalı planı çıkartılabilir.
– Alacaklılar tespit edilebilir ve bu verilere göre gecikme durumları incelenebilir.
– Satış yapma durumunda, satışa ait işlemler ve satıştan sonra oluşan işlemler ekran üzerinden takip edilebilir.
– Proje belgeleri ve müşteri hesaplarının istenildiği zaman dökümü alınabilir.
– Bu program, yapılacak olan sunumlar için harcanan zamandan kurtulmayı sağlamaktadır, program sunumları tek tuşla hazırlamaktadır.
– Çalışılan sürede gereken  tüm raporlar anında oluşturmaktadır.
– İnşaat satış ofisi programını kullanabilmek için sunucu alınmasına gerek kalmamaktadır bu da arkasından sıfır maliyeti getirmektedir. Bu program kullanıcısını sunucu, sunucu anti virüs programı,  firewall, network cihazları, yedekleme ünitelerini almaktan kurtarmaktadır.
– Yüksek teknoloji altyapısı kullanılarak, program da veriler, yüzde yüz güvence ile veri merkezleri kullanılarak saklanmaktadır.