Kentsel Dönüşüm Yazılımları

Kentsel dönüşüm yazılımı kategorisindeki bu programımız, evleri yıkılacak olan kişilere tahsis edilecek yeni evlerin takip işlemlerini çok kolay bir şekilde yapmaktadır. Evleri yıkılan kişiler için ayrı ayrı sayfalar açılmaktadır. Bu sayfalarda, yıkılacak evin pafta ve parsel numaraları, evin sahibinin tam kimlik bilgileri ve evin ölçüleri bulunmaktadır. Her birey için gerçekleştirilen anlaşmalar, bu yazılımla kayıt altına alınmaktadır. Ayrıca arama motoru özellikleriyle, evi yıkılan kişinin ismi yazıldığı zaman, bütün bilgiler tek sayfada karşımıza çıkmaktadır.

Kentsel dönüşüm anlaşmaları, kime kaç daire düştüğü, ödemeler ve kira bedelleri gibi birçok bilgiyi kolaylıkla kaydeden yazılımımız, kentsel dönüşüm yazılımı sektöründeki en kaliteli tercihlerden biridir. Yazılım dünyası ile dosya dosya evraktan ve saatler süren ödeme listesi oluşturma zahmetinden sizleri kurtarmaktadır. İnşaat sektöründe farklı bir yapı özelliğine sahip olan kentsel dönüşüm işlemleri, her şahıs için ayrı ayrı tutulması gerekmektedir. Ayrıca kentsel dönüşüm inşaat işlemleri de takip edilebilmektedir.

Kayıt, hesaplama, listeleme ve benzeri birçok işlemi çok kolay bir şekilde yapan bu programı, firmamız sizler için özenle hazırlamaktadır. Yazılım kategorisinde sürekli yenilenen ve her zaman için yeni yazılım seçenekleriyle çözüm üreten firmamız, istediğiniz pratik çözümleri çok kolay bir şekilde sizler için bir araya getirebilmektedir. Ofisinizde günün her saatinde çalışan ve hesaplama hatası yapmayan bir eleman gibi çalışan bu yazılım programımızla, ofis çalışmalarınız çok daha kolay hale gelecektir.