İnşaat Satış Programı

Sektörel program konusunda deneyimli olan firmamız, kalabalık müşteri kitleleriyle uğraşan firmalar için pratik yazılımlar geliştirmektedir. Firmamızın etkili çalışmalarından biri olan inşaat satış programı, oldukça başarılı çözümlemelerle işinizi kolaylaştırmaktadır.

Yüzlerce müşterisi için ayrı ayrı klasör tutmak, her ödeme ve benzeri işlemlerde listeleme yapmak, ödemelerin ve hesaplamaların hesap makinesiyle yapmak hem fazla mesai gerektiriyor hem de birçok problemi beraberinde getiriyor. İnşaat satış işlemlerinde sizin yerinize plan ve resimlerle reklam yapan, ödeme seçenekleri, metre kare, ısıtma ve kat bilgileri gibi bilgileri tek ekranda verebilen bu yazılımlar, istediğiniz çözümleri gerçekleştirebilmektedir. Kolay, anlaşılır, sade ara yüzlü ve temalı, arama özellikli ve pratik hesaplama gibi birçok özelliği barındıran bu programla, inşaatı gezdirmeden müşterinize dairelerinizi satabilirsiniz.

Her türlü kayıt sistemiyle önemli bilgileri sizin yerinize kaydeden program, sektörün özelliklerine göre düzenlenmiştir. Bu programla, sürekli elemanlar gibi çalışan ve hesaplamaları ve kayıtları çok kolay bir şekilde yapan yazılıma sahip olacaksınız. Etkili ve başarılı personellerimizle, sizin için en iyi yazılım seçeneklerini çok kolay bir şekilde size sunabilmekteyiz. Bizi arayın, inşaat yazılım kategorisindeki bütün işlemleri çok kolay bir şekilde gerçekleştirelim. Ofisinizin en çalışkan elemanı olan bu yazılımla birlikte, inşaat kategorisinde, müşteri ilişkilerini sizin yerinize düzenlenmektedir. Etkili yazılım seçenekleri kategorisinde değerlendirilen bu programla birlikte ofis işleriniz aksamadan kolay bir şekilde çözüme kavuşacaktır.