İnşaat Satış Programı YAPISOFT

İnşaat Satış Programı

Yükselen sektör olan inşaat piyasasında, kayıtların tutulması ve arşivlenmesi önemli bir yer kaplamaktadır. Müşteri kayıtlarından, gelir ve gider kayıtlarına kadar, bunun yanında görüşme detaylarının bulunduğu dosyalar, her kurumsal şirkette olduğu gibi inşaat firmalarında da önemli bir yere sahiptir. Doğrudan müşteri ile ilişkiyi gerektiren ve yüksek tutarlarda satışların yapıldığı bir sektör olması nedeniyle bu tür muhasebe ve müşteri işleri için ciddi yazılımlara ihtiyaç duyulmaktadır.

İnşaat Satış ve Muhasebe Yazılımı

Yazılım konusunda ciddi ve efektif yazılımlar üreten yapisoft.com, inşaat sektörüne ait sorunların farkında olması nedeniyle, inşaat satış programı ile sektör çözümleri sunmaktadır. Yapılan pazarlama faaliyetleri ve müşteri görüşmelerinin de kayıt altında tutulmasına olanak sağlayan program sayesinde, raporlama ve portföy yönetimi noktasında kolay veri elde edebilirsiniz.

Muhasebe ve Finans Ekibi İle Uyumlu Çalışma

Program özelliklerinden olan finans takip senaryoları  ile müşteri dosyalarına yapılan ödemeler işlenerek dosyalanması sağlanmaktadır. Gider kalemlerinin arşivlenmesi de aynı anda yapıldığı için çok rahat bir şekilde karlılık hesaplanmaktadır. Her türlü yazılım ihtiyaçlarınızın farkında olarak üretim gerçekleştiren YAPISOFT’a güvenebilirsiniz.

 

Daha fazla bilgi ve YAPISOFT ile ilgili ayrıntılar için

0850 441 4 441 arayın ya da www.yapisoft.com ‘a tıklayın…