İnşaat Satış Crm Sistemi

İnşaat Satış Crm Sistemi

Müşteri sayısı ve yaptığı işin hacmine göre şirketler, çok basit bir muhasebe ve müşteri kayıt sistemi ile çok daha fonksiyonel, yazılım ihtiyacı da duyabilirler. Kurumsal yapıdaki şirketler, müşteri ilişkilerini bir veri tabanında arşivlediği gibi, bu kayıtlara tüm personelin erişerek efektif bir çalışma ortamı sağlama amacı gütmektedir.

İnşaat Satış CRM Sistemi Tam Size Göre

İnşaat sektöründe yer alan firmaların, müşteri kayıtları, ödeme bilgiler ve görüşme notlarının yer aldığı bu yazılımda, muhasebe verileri de kolaylıkla değerlendirilebilmektedir. Özellikle inşaat satış CRM sistemi ile, tüm müşteri ilişkileri merkezi olarak kontrol altında tutulması ile planlama yapılmasında kolaylık sağlamaktadır.

İnşaat Sektörüne Pratik Çözümler

Ekstra bir altyapı maliyeti getirmeden basit bir şekilde kurulan inşaat satış CRM sistemi, parasal gelir gider dengelerinin döküm halinde elde edileceği, müşteri ilişkileri ve personel saha çalışmalarının raporlandırmasını yapan, kolay kullanımı olan bir kurumsal sistem sağlayıcısıdır. Bu sistem marifeti ile elde edilen veriler ışığında, kurumsal çözümler üreterek, firmanız için en uygun hamleleri yaparak, rakiplerinize karşı daha avantajlı bir duruma gelebilirsiniz.

 

Daha fazla bilgi ve YAPISOFT ile ilgili ayrıntılar için

0850 441 4 441 arayın ya da www.yapisoft.com ‘a tıklayın