En İyi Gayrimenkul Crm Yazılımı

Müşterilere daha iyi hizmet verebilmek ve müşterilerin beklentilerini daha fazla anlayarak bu beklentilerin karşılanabilmesi için stratejilerin oluşturulabilmesi adına CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) programlarının kullanılması gerekmektedir. İnşaat, konut veya gayrimenkul alanında şirketiniz varsa Yapısoft crm hizmetiyle şirketinizi daha ileriye taşıyabilirsiniz.

NEDEN YAPISOFT’U SEÇMELİSİNİZ?

Profesyonel bir şekilde çalışan firmamız; müşterilerine projelerinde danışmanlık hizmeti vererek onlara özel çözümler geliştirmektedir. Şirketinize, projelerin satış aşamasında ve sonrasında tüm desteği sağlayan Yapısoft; müşteri bilgilerinizin saklanması ve potansiyel müşteri kitlesine ulaşmanız konusunda da hizmet vererek şirketinizi daha da ileriye taşıyacaktır.

 YAPISOFT CRM NE GİBİ HİZMET SUNMAKTADIR?

Yapısoft tarafından uygulanan crm yazılımı hizmeti; inşaat, gayrimenkul ve konut şirketlerine profesyonel olarak verilmektedir.   Firmamızın verdiği hizmetler arasında projeleriniz için özel olarak tasarlanmış olan ”2D Satış Sistemi” ve ”Proje Yönetimi” bulunmaktadır. Proje Yönetimi sayesinde projeleriniz hakkında her türlü bilgiye ulaşabilir, 2D Satış Sistemi sayesinde de projelerinizin görsellerini sisteme yükleyerek satış ve takiplerini bu görseller aracılığıyla kolaylıkla yapabilirsiniz.

En İyi Gayrimenkul Crm Yazılımı

Müşteri memnuniyetinin sağlanması ve potansiyel müşterilere ulaşılması adına geliştirilen sistemler de firmamız tarafından hizmete sunulmuştur. Müşterilerinizin randevularını alabileceğiniz ” Müşteri Randevu Sistemi”, pazarlama faaliyetlerini oluşturup raporlayabileceğiniz ”Müşteri Yönetim Sistemi” ve müşterilerle yapılan görüşmelerinizi raporlayıp dilediğiniz zaman bu raporları inceleyerek satış stratejileri oluşturabileceğiniz ” Müşteri Görüşme Raporları” şeklindedir.

Yapısoft ‘un inşaat firmaları için verdiği crm yazılımı hizmetleri sadece bu kadar değildir. Yapısoft crm yazılımı sayesinde müşterilerinize toplu sms sayesinde ulaşabilir, santral hizmetiyle gelen çağrılarınızı not alabilir veya web sitenizi yazılıma entegre ederek müşteri kayıtlarınızı otomatik olarak sisteme dahil edebilirsiniz. Gayrimenkul alanında artan talepler doğrultusunda çok sayıda bulunan belgelerin saklanması da bir problem haline gelmiştir. Yapısoft crm yazılımı aracılığıyla bu belgelerin takibini ve saklanmasını da güven içerisinde yapabilirsiniz.