Konut Satış Yazılımı Nedir?

Konut Satış Yazılımı

Konut Satış Yazılımı Nedir?

            Konut satış yazılımı konut satışı yapan inşaat firmalarının müşteri ilişkilerini düzenleyen bir yazılımdır. Bu yazılım sayesinde inşaat şirketleri müşterileri ile ilişkilerini düzenlerken iletişimlerini de korurlar. Müşteri ilişkilerini kayıt yöntemi ile düzenler. Konut satış yazılımı yapısoft aracılığı ile yeni bir boyut kazanmaktadır. Yapısoft en teknolojik en çağdaş biçimde düzenlenen yazılımlarla hizmet sunmaktadır

Konut Satış Yazılımı Ne İşe Yarar?

– Müşterilerin kayıtlarını yapar
– Satış işlem takibi
– Müşteri ilişkileri, görüşmelerinin kayıtları yapılabilir
– İşlemler raporlanabilir
– Konut envanterleri yapılabilir
– Rezervasyon işlemi takipleri
– Satış kampanyalarının yönetimini sağlar
– Konutların reklamı yapılabilir

Konut satış yazılımı işlevleri 

Yapısoft konut satış yazılımı veya yapısoft konut satışı crm ile birlikte bütün konut tarzlarını müşeriler önüne sererken konut dış mekan iç mekan yapısını da gösterme imkanına sahip olursunuz. Fiyatlar konut alıcı için en önemli faktörlerden birini oluşturmaktadır. Bu itibarla müşteriye açık ve net fiyat listesinin sunulması konut satış başarısında önemli bir faktörü oluşturmaktadır. Yapısoft konut yazılımı sayesinde fiyat listelerinin müşteri nezdinde görünümü ve düzenlenmesi kolaylaşmaktadır.

Müşteriler için konut ve site hakkında bilgi sahibi olmak fotoğraflarla mümkün olmaktadır. Konut satışı yazılımı fotoğrafların açık biçimde düzenlenmesini sağlayarak müşterilerin konut alımı hakkında ki ilk kanısını olumlu yönde etkilemektedir.

Satış işlemlerinin izlenmesi hem satıcı hem alıcı bakımından önemlidir. Alıcıya doğru bilginin verilmesi ancak sanal ortamla mümkün olmaktadır. Yapısoft konut satışı yazılımı güvenilir kayıt ve bilgi yöntemleriyle alıcı ve satıcı nezdinde sağlıklı ilişkilerinin doğumunu ve devamını sağlamaktadır.

Bütün bu işlemlerin yanında envanterlerin kaydının yapılması, daire veya konut rezervasyon işlemlerinin izlenmesi imkanına sahip olunmaktadır.

Yapısoft konut satışı crm en son teknoloji yazılımla dijital ortamda konut satışı ve emlakçılıkta önemli konuma gelmiştir. Güvenilir portföyü ile en iyi imkanları sağlayarak gelişmeye katkı sağlamaktadır.