Konut Satış Crm Yazılımlı

Konut satış işlemlerinde, inşaat sektöründe, müşterilerle ilişkileri sizin yerinize kaydeden ve inşaat teslimine kadar birçok işlemi kolay bir şekilde gerçekleştiren konut satış CRM pratik çözüm ortağınız olacaktır. Kampanya ve ilanları sizin yerinize gerçekleştiren yazılım, aynı zamanda pazarlama işlemlerini de sizin yerinize yapabilir. Bir müşterinin bütün bilgilerini tek ekranda sunabilir.

Fiyat listesi, resimler, planlar ve daire satış işlemlerini kolay bir şekilde takip etmektedir. Müşteri ödemeleri, kayıtlar ve listelemeler, çok kolay bir şekilde gerçekleştirmektedir. Birinci sınıf müşteri kayıt yazılımı olan bu program, istediğiniz mükemmel çözümleri çok kolay bir şekilde gerçekleştirmektedir. Firmamızın özenle sizler için hazırladığı konut satış CRM, müşterilerinizin sözel ve sayısal bütün verilerini çok kolay bir şekilde tutmaktadır. Yazılım dünyasında sektörler için en iyi seçenekleri kolay bir şekilde sunan firmamız, inşaat sektöründe yüzlerce müşterinin verilerini dosyalama probleminden sizleri kurtarmaktadır.

Müşteri verilerinin hesaplanması, hesap cetvelinin çıkarılması ve ödeme listesinin çıkarılması, bu yazılım için oldukça kolay bir işlemdir. Dosyalar dolusu evrak ve kayıt defterlerinden kurtaran bu yazılım ile müşteri ödeme listesi ve müşterilerle ilgili birçok listeleme işlemi, otomatik yapılmaktadır. Ödeme yapacak müşterinizin ismini arama motoruna yazmanız yeterli. Program anında müşterinin dosyasına ulaşmaktadır. Bütün borçlar ve alacaklar tek ekranda çıkmaktadır. Yazıcı sunumu özellikleriyle ofisinizin 24 saat çalışan elemanı olan bu yazılım, inşaat işlerinizin çok daha kolay bir hale gelmesinde oldukça etkili bir rol oynayacaktır.