İnşaat Satış Yazılımının Faydaları Nelerdir?

İnşaat Satış Yazılımı

Kurumsal işletmelerde en önemli konulardan birisi olan izlenebilirlik için, mutlaka bir çözüm ihtiyacı olmaktadır. Profesyonel çözüm arayan firmalar, genel olarak firmanın yaptığı işi de dikkate alarak, ihtiyaçların tamamını kapsayan bir yazılım oluşturma çalışması yapmaktadır. Hareketli bir sektör olan inşaat sektörüne dönük olarak hazırlanan inşaat satış yazılımı  YAPISOFT tarafından sektöre sunulmuştur.

İnşaat Satış Yazılımının Faydaları Nelerdir?

İnşaat satış yazılımı müşteri ilişkilerinin takibi noktasında bir veri tabanı oluşturarak, personel faaliyetleri hakkında bilgileri de verirken, aynı zamanda performans değerlendirmesi yapabileceğiniz veriler oluşturur. Satış ve gider gibi kayıtları müşteri dosyaları arasından çıkararak, güncel ve geçmişe dönük finansal durum raporları hazırlamanızı kolaylaştırır. Kısaca, işletme hakkında tüm rapor ve muhasebe kayıtların tutulması ve müşteri portföy bilgi ve yönetimini yapmanıza yardım eden gelişmiş bir sistemdir.

İnşaat Satış Yazılımı İçin Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

İnşaat satış yazılımı herhangi bir sistem gereksinimi duymadan ve mevcut sisteminiz içinde ek donanıma ihtiyaç duymadan kullanabileceğiniz bir sistemdir. Pratik kullanım sağlayan arayüzü ve güvenilir fonksiyonları ile işlerinizi organize etmenize yardımcı olmaktadır.