İnşaat Satış Programı

İnşaat Satış Programı

İnşaat firmalarının en zorluk çektikleri işlerden birisi proje takibidir. Genel olarak sektöre özel program bulmak oldukça zorken artık bu sıkıntılar geride kalmış gözüküyor. İnşaat firmalarının ilgilenmesi gereken o kadar fazla iş varken artık tüm işlerin takipleri çok kolay hale geliyor. inşaat satış programı sayesinde müşteri yönetimi çok daha basit ve kolay hale geliyor. Programın barındırdığı yapılar sayesinde satışlarınızı arttıracak, daha verimli projeler üretmek için kendinize zaman yarabileceksiniz. Her şey kontrolünüz altında olacak hiçbir noktayı kaçırmayacaksınız.

İnşaat Satış Programıyla Neler Yapılabilir?

Programın barındırdığı müşteri çok detaylı müşteri yönetim sistemi sayesinde kolayca yeni müşteriler yaratabilir, randevu sistemi ile randevularınızın takibi çok daha kolay hale gelecektir. Satış temsilcilerinizi tek tek programa tanıtıp raporlarını ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Müşterilerinize verilen teklifleri inceleyebilir, tahsilatlarınızı takip edebilirsiniz. Gider yönetimini kullanarak öngörülmemiş giderleri kontrol altına alır ve kayıplar büyümeden engelleyebilirsiniz.

Tüm bunların dışında müşterilerinize toplu olarak atacağınız elektronik mailler sayesinde kampanyalarınızdan ve projelerinizden tüm müşterilerinizi haberdar edebilirsiniz. Programı varsa santralinizle entegre ederek gelen aramaları görebilir ve bu aramalarla ilgili notlar alabilirsiniz. Bu sayede şirkette olmadığınız zamanlarda bile tüm kontrolü elinizde tutarsınız. Kaçıracağınız en ufak bir ayrıntı bile kalmaz. İçiniz hep rahat olur.

En güzeli ise bu işlerin hepsini dilediğiniz yerden yapabilirsiniz. Tabletinizden, telefonunuzdan, bilgisayarınızdan dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde tüm bu raporlara ulaşabilirsiniz. Her inşaat şirketinin edinmesi gereken bu yazılım sayesinde iş yükünüz hafifleyecek. Zamanınızı çok daha aktif bir şekilde, programlı bir şekilde kullanabileceksiniz. Düzenli çalışma sisteminiz müşterilerinizi de etkileyecek, profesyonel çalışma şeklinizden dolayı daha fazla tercih edilir olacaksınız. Hem daha programlı olmak hem daha fazla kazanç sağlamak için tek ihtiyacınız bu program olacak.