İnşaat Satış Mobil Uygulaması

İnşaat Satış Mobil Uygulaması

Ekonominin Vazgeçilmez Dinamosu İnşaat Sektörü

Ülkemizin kalkınmasında ve ekonomimizin gelişmesinde hiç şüphesiz inşaat sektörünün önemi büyüktür. Bu insanların refah seviyesinin artmasıyla doğru orantılı olarak her geçen gün gayrimenkule olan talep artmaktadır.

Globalleşen dünyada, teknolojinin hızına ayak uydurmak tüm sektörlerde olduğu gibi inşaat sektöründe de önem arz etmektedir. Sektördeki mevcut talepleri karşılamak için insan gücünün yanısıra satışta, interneti ve sosyal medya mecralarını kullanırken bir ihtiyaç hasıl olduğu gözlemlenmektedir. İnşaat satış mobil uygulaması bu ihtiyacı karşılamakta ve proje sahibinin tüm satış süreçlerini, müşteri ve finansal kayıtlarını tek platformda tutmasını sağlamaktadır.

İnşaat, Konut Ve Gayrimenkul Şirketlerine Büyük Kolaylık

Bu uygulamayı hayata geçiren Yapısoft, kullanıcılarına üretimden satışa kadar olan tüm süreçte mevcut kalemleri her daim göz önünde tutma ve detaylı analiz yapma kolaylığını sağlamaktadır. Bu kolaylıktan faydalanmak, firmalar için büyük bir koordinasyon ve iş yükünde rahatlama meydana getirecektir.

Uygulama Kullanıcılarına Neler Sunmaktadır?

Uygulama firmalara;

– Firmanın uygulamaya dahil olan tüm projeleri ile ilgili anlık bilgi sunmak
– Uygulamaya yüklenen proje ile ilgili görsel argümanlar ile hem takip hem de satış yapma kabiliyeti sunmak
– Müşteri bilgileri ve onlarla gerçekleştirilen pazarlama sürecinin yönetilmesi ve sonrasındaki raporlamaların yapılması
– Firma danışmanlarının müşteriler ile gerçekleştirdiği randevuların kayıt altına alınması
– Muhasebe birimi ile entegre çalışabilmek
– Evrak, rapor ve gider yönetimi süreçlerini takip etmek 
– 
Proje odaklı esnek sözleşmeler üretilebilmesi
– Satış öncesi müşterilere teklif hazırlanması
– Toplu mesajlar ve gelen çağrıların kontrolü
– Web sitesi desteği

Bu uygulamayı kullanmak firmalara bir ayrıcalık katacağı gibi, tüm departmanların kontrolünü tek elde toplaması sebebiyle yöneticiye etkin, güçlü ve hızlı bir yönetim şansı sunmaktadır.