Gayrimenkul Sektöründe CRM’nin Önemi

Gayrimenkul Satışlarında Crm Kullanımı

Gayrimenkul Sektöründe CRM’nin Önemi

Gayrimenkul sektörü artan taleple birlikte Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri haline gelmiştir. Gün geçtikçe artan inşaat projeleri gayrimenkul sektöründe de CRM uygulamasına geçilmesini zorunlu hale getirmiştir. CRM kelimesi İngilizce ’deki Customer Relationship Management kelimelerinin baş harflerinden oluşan ve dilimize Müşteri İlişkileri Yönetimi olarak çevrilen bir kavramdır. Gayrimenkul sektöründe de kullanılmaya başlayan CRM ile müşteri ilişkilerinin kayıt altına alınması ve konut satışlarının arttırılması amaçlanmaktadır. Gayrimenkul crm ile karışık müşteri ilişkileri kolayca analiz edilebilmektedir.

Firmalar CRM sistemi kullanılmadan önce müşteri taleplerini karşılayamadıkları için satış fırsatını önemli ölçüde kaybetmekteydiler. Fakat CRM sisteminin ortaya çıkması satış fırsatlarının en iyi şekilde değerlendirilmesine yol açtı. CRM sistemi ile müşteri takip ve analiz işlemleri kolaylaşarak zaman ve paradan önemli ölçüde tasarruf edilmektedir.

YAPISOFT Konut CRM Farkı

Uzman kadrosu ile inşaat sektörüne özel yazılımlar üreten firmamız, yatırım portföyünüzün en iyi şekilde yönetilmesini sağlamaktadır. Konut CRM yazılımımız ile müşteri analizi yapabilir, alım ve satım işlemlerinizi takip edebilir, konut satış öncesi ve sonrası işlemlerin daha verimli olmasını sağlayabilirsiniz. Diğer CRM yazılımlarına göre oldukça geniş kapsamlı olan CRM yazılımımız ile rakiplerinize fark atabilirsiniz. Sektörün ihtiyacı dikkate alınarak oluşturulan bu yazılım potansiyel müşterilerinize hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlayacaktır. Web sitenize de kolayca entegre edilebilen bu sistemle müşteri ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilir, şirketinizin satış hacmini arttırabilirsiniz.