Gayrimenkul Konut Satış Crm Programı

En İyi Gayrimenkul Konut Satış Crm Programı

Gelişen sektör olarak inşaat, Türkiye’nin yükselen bir değeri ve büyüyen bir yapıya sahiptir. İrili ufaklı birçok inşaat firması, faaliyetlerini gerçekleştirseler de, fark yaratan bir nokta olarak müşteri memnuniyeti ve personel performansları en önemli ayırt edici noktalar olmaktadır.

Kurumsal hizmet veren firmalar bu tür bir altyapı için, yazılım firmalarından destek almaktadır. Yıllardır yazılım işinde inşaat firmalarına programlar hazırlayan www.yapisoft.com, tecrübeli personeli ve kaliteli hizmet anlayışı ile çözüm üretme noktasında yardımcı olmaktadır. İnşaat firmalarının konut satışlarında yardımcı olan Gayrimenkul Konut Satış CRM Programı da bu çözümlerden birisini oluşturmaktadır.

Gayrimenkul Konut Satış CRM Programı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Gayrimenkul Konut Satış CRM Programı, konut satışlarında hedef müşterileri ile yapılan görüşmeleri de kayıt altına alan bir portföy yöneticisi olarak da kullanılmaktadır. Yapılan görüşmeler hakkında detaylı notlar tutulabilecek bir özelliğe sahip olan program, aynı zamanda personel performansları hakkında da, veri oluşturmanızı sağlamaktadır. Konut satışı sonrasında, ödemeleri de kayıt altına alabilmenize olanak sağlayan program, masraflar ile alakalı ayrı bir dosya hazırlamakta ve gelir gider karşılaştırmasını otomatik olarak yapabilmektedir. Bu şekilde hem zamandan tasarruf ederken, performans değerlendirmesi ve müşteri ilişkileri noktasında durumu açık bir şekilde görebileceğiniz bir altyapıya sahip olursunuz.

YAPISOFT ile işletmelerde kurumsal yapının iyileştirilmesi, muhasebe, müşteri ilişkileri ve insan kaynakları noktalarında ortak bir çözüm noktası olarak tasarlanan programın, ekstra sistem maliyeti ya da altyapı gereksinimi yoktur.

 

Daha fazla bilgi ve YAPISOFT ile ilgili ayrıntılar için

0850 441 4 441 arayın ya da www.yapisoft.com ‘a tıklayın…