Gayrimenkul Konut Satış Crm Programı Nedir

Gayrimenkul Konut Satış Crm Programı Hakkında

İnşaat satışı ve müşteri yönetiminde fark yaratan yazılımlar sayesinde vermek istediğiniz mesajları etkili bir şekilde karşı tarafa iletebilirsiniz. CRM çalışmalarının satış ve pazarlamadaki etkisinin her geçen gün arttığı günlerde YAPISOFT hizmetleri sizin için piyasada fark yaratacak etkiye sahiptir.

Firmalar Arası Rekabette Belirleyici Olmak İçin

Müşteriyi merkeze alarak çalışmayı sağlayan gayrimenkul konut satış crm programı ile firmalar arası rekabette önemli verilere sahip olabilirsiniz. İnşaat firmaları için satış gücü otomasyonu kuran sistemler sayesinde evrak yönetiminden finans verilerine, satış sonrası işlemlerden teslimat sonrası evrak takibine kadar her aşamada fark yaratacak yazılımlarla çoklu proje yönetimlerinde de başarı sağlayabilirsiniz.

Görsel Satışı Destekleyen Sistemler

Görsel satışı destekleyen sistemlerle hayatı kolaylaştıran crm yazılımları;

-Randevu hatırlatma sistemi,
-Toplu SMS gönderimi,
-Toplu mail entegrasyonu,
-Belge yöntemi,
-Müşteri yönetimi ve
-Geçmişe yönelik raporlama hizmetleriyle işlerin aksamadan sürdürülmesine katkı sunar.

Donanım maliyetlerini sıfıra indiren, herkes tarafından kolay bir şekilde kullanılan, yenilikçi ve güvenilir altyapıya sahip, her platformdan kolay erişim imkanı sağlayan Yapısoft ürünleriyle, bilgiyi doğru bir şekilde kullanarak hedeflerinize kolayca ulaşın!

Olası satış fırsatlarını en iyi şekilde değerlendirmek, yeni kampanyalar planlamak ve eksiksiz bir şekilde duyurmak, tahsilat planı yapmak ve gecikmeleri düzenli olarak takip etmek, otomatik olarak rapor hazırlamak ve müşteri taleplerine özel çözüm önerileri sunmak için siz de başarılı markaların tercih ettiği güncel crm yazılımlarımızı yakından tanıyın.