Gayrimenkul Crm Programı

Gayrimenkul Crm Programı

Müşteri ilişkileri yönetimi olarak tanımlanabilecek CRM çalışmaları, ilgili firmanın potansiyel müşteri beklentilerinin, eğilimlerinin ve hedeflerinin belirlenmesinde yardımcı olur. Verimli satış yönetiminin gerçekleşmesini sağlayan gayrimenkul crm programı personel kaynaklı hataların ortadan kalkmasını sağlar. Satış süresi boyunca yapılması gereken tüm prosedürler tam zamanında ve eksiksiz olarak tamamlanır.

Yüksek Müşteri Analizi Ne İşe Yarar?

İnşaat ve gayrimenkul şirketlerine kaliteli bir şekilde hizmet veren Yapısoft, satış sürecinin kontrol altına alınmasının yanı sıra, müşterinin ve finansal kayıtların da takibini kolaylaştırır. Müşteri tercihlerini detaylı olarak analiz eden programlar sayesinde uygun kampanya, reklam ve tanıtım çalışmaları en doğru zamanda hayata geçirilir.

İletişim halinde olunan müşterilerin gelecek dönem ait fikirlerinin doğru bir şekilde analizi, satış hedeflerinin gerçekçi bir şekilde planlanmasını kolaylaştırır. Gereklilik halinde sistem üzerinden çıkarılacak raporlar sayesinde anlık durum yönetim kademesiyle paylaşılabilir. Satış temsilcisi ve müşteri görüşme raporları incelenerek personel verimliliği üzerinde gereken düzenlemeler yapılabilir.

Veriler Güvence Altında Kalsın

Donanım maliyeti olmadan firmaya özel bulut sunucuda saklanan bilgiler eşliğinde sürdürülecek müşteri yönetimi, istenen kayıtların tutulmasını ve potansiyel müşterilerin belirlenmesini sağlar. Yenilikçi ve güvenli bir altyapıyla sunulan Yapısoft CRM hizmetleri bilgilere her platform üzerinden ulaşılmasını sağlar.

Müşteri yönetim sisteminden randevu sistemine, tahsilat ve gider yönetiminden evrak yönetimine, müşteri teklif hazırlığından toplu SMS sistemine kadar kolay bir şekilde organize edilen hizmetler kişisel aksamalara bağlı sorunların iş hayatına getirdiği olumsuzlukların ortadan kalkmasını sağlar. Pazarlama ve satış personelinin işlem ve performans analizinin yanı sıra yapılan kampanya ve duyuruların satış üzerindeki etkisi de analiz edilebilir.

Yetki bazında işlem kısıtlamalarının düzenlenebileceği sistemlerle şirket bilgi, hedef ve gelecek planları sadece gerekli görülen kişiler tarafından takip edilebilir. Yapısoft destek sistemi sayesinde güvenli ve kaliteli bir şekilde sürdürülen çalışmalar, online ve yerinden yardım hizmetiyle güvence altına alınır.