En İyi Konut Crm Yazılımı

CRM Nedir?

CRM ismi, müşteri ilişkileri yönetimi anlamına gelir ve açılımı “Customer Relation Management”dir. CRM bir yazılımdır. Bu yazılım, küreselleşen dünyada uluslararası firmalardan kobilere, işletme birimlerini bir platformda birleştirmekte ve bu işletmelerin kendi içerisindeki düzeni sağlamaktadır. Yapısoft CRM ise; inşaat, konut ve gayrimenkul firmaları için bu hizmeti sunmayı amaç edinir.

Yapısoft CRM Programı

Yapısoft ile tüm verileriniz özel bulut sunucunuzda güvenli olarak saklanır, üstelik fiziksel bir sunucu veya altyapıya gereksinim duymadan. Sanal dünya kullanıcılarını altyapı kurma işleminin zaman ve maddi kaybından kurtarmakla birlikte, bakım ve antivirüs uğraşlarını da ortadan kaldırmaktadır.

Veriler Yapısoft CRM‘nin kendi data centerlarında, güvenli ortamlarda saklanmaktadır. Tüm veriler SSL ile 2048-bit şifrelenerek korunur ve erişimler https protokolüne göre gerçekleştirilir. Girişler SMS ile kontrol altındadır. Bu güvenli yapıyı kurulumsuz olarak tüm cihazlardan kullanmanız mümkündür.

Yapısoft CRM Özellikleri

            Yapısoft CRM üzerinden projelerinize dilediğiniz an ulaşıp işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 2D satış sistemi sayesinde farklı görseller kullanıp projenizi zenginleştirebilirsiniz. Diğer yandan, müşterilerinizi de ekleyip raporlarınıza ve pazarlama faaliyetlerinize dahil edebilirsiniz. Bununla birlikte müşterilerinize randevu verip randevularınızı düzenleyebilirsiniz.

Tahsilatlarınızı ise Yapısoft CRM üzerinden muhasebe ve finans birimlerinizle entegre olup planlayabilirsiniz. Projeler için oluşan giderleri de kontrol edip düzenleyebilirsiniz. Bununla birlikte proje satış raporlarına ayrıntılı olarak ulaşabilmeniz ve satış temsilcilerinizin raporlarına göz atabilmeniz mümkün. Sadece bu raporlar değil, müşteri görüşme raporlarınıza da ulaşabilirsiniz. Yapısoft CRM ile satış öncesinde tekliflerinizi oluşturup bu tekliflerinizi müşterilerinize sunabilirsiniz. Toplu SMS sistemi sayesinde pazarlama topluluğunuza rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Çağrılarınızın bilgilerine otomatik olarak erişebilirsiniz. Web sitenizi entegre ederek müşterilerinizin kayıtlarını Yapısoft CRM sisteminize otomatik dahil edebilirsiniz.
Tüm bu özelliklerle Yapısoft CRM birlikte sözleşmelerinizi oluşturulabilir ve online veya yerinde destek alabilirsiniz.