En İyi İnşaat Crm Yazılımı Nasıl Olmalı?

En İyi İnşaat Crm Yazılımı Nasıl Olmalı?

İnşaat sektörü birçok kaliteli firmadan oluşan, Türkiye’nin en canlı ve faal ticaret alanıdır. Birçok insanın ve ailenin hayalinde, konut sahibi olmak fikri var olduğu için, özellikle arayış halinde olan müşterisi de sürekli olarak vardır. Böyle hareketli bir sektörde yapılan faaliyetler, gider ve gelir kalemleri, müşteri dosyaları ve görüşme kayıtları gibi içeriklerin dosyalanıp kaydedilmesi çok büyük bir öneme sahiptir.

YAPISOFT olarak ciddi bir sektörel geçmişi ve yazılım deneyimine sahip olmamız nedeniyle, inşaat ve emlak firmalarının bu tür yazılım ihtiyaçlarına çare olacak, en iyi inşaat CRM yazılımı oluşturma konusunda şirketimize güvenebilirsiniz. Hazırladığımız yazılımda aradığınız birçok özellik ek bir donanıma ya da altyapıya ihtiyaç olmadan ekranınıza gelecektir.

Bir İnşaat CRM Yazılımında Olması Gereken Özellikler

Öncelikli olarak inşaat CRM yazılımı, müşteri iletişim bilgileri, görüşme arşivlerini ve görüşme yapan personel bilgilerine erişilebilir bir yapıya sahip olmalıdır. Bu şekilde hem personel performansı hem de müşterinin firmaya karşı tutumu ve satın alma yaklaşımları tespit edilebilir. Gelir ve gider kayıtlarını tutabilmelidir. Tahsilat bilgileri ve tutarlarını kolaylıkla toplanabilir olmalıdır. Ek donanımına ve masrafa gerek duyulmayan basit ve etkili bir içeriğe sahip olmalıdır.

Genel olarak bu yazılım özelliklerinin tamamı, YAPISOFT’a ait inşaat CRM yazılımında mevcuttur. Basit ve kolay kullanılabilir bir yapıya sahip olması ve aynı zamanda müşteri ve muhasebe kayıtlarını tek bir çatı altına toplaması nedeniyle tercih edilmektedir.